Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی هفته های اخیر اختلالات آنتن دهی در تلفن های همراه در سطح شهر مشهد و استان بسیار افزایش پیدا کرده است و در این باره نیز تاکنون دادستانی استان هشدارهایی را به مدیران اپراتورها در جهت رفع این اختلال ها ارائه کرده اند.

به گزارش قدس انلاین، درحالی که اپراتورها علت اختلال در شبکه های تلفن همراه در مشهد را تاخیر در صدور مجوزهای سایت ها از سوی فاوای شهرداری مشهد می دانند اما مسئولین این سازمان این مساله را تنها بهانه ای از سوی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مشهد عنوان می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر مخابرات منطقه خراسان رضوی در این باره به قدس انلاین گفت: برای شهر مقدس مشهد بر اساس طراحی ها و امکان سنجی های انجام شده ۷۶ سایت جدید در نظر گرفته شده است که به محض صدور مجوزهای انها از طرف فاوای شهرداری مشهد نسبت به نصب انها اقدام خواهیم کرد.

علی کارگزار گفت: ما از نقاط کور آنتن دهی در نقاط مختلف مشهد اطلاع داریم و برای رفع آنها سایت های جدید را نیز طراحی کرده ایم.

وی تصریح کرد: حتی تجهیزات مورد نیاز این سایت ها نیز علی رغم مشکلات ارزی و هزینه ای که در این باره در پی داشت خریداری شده است اما به دودلیل در نصب این سایت ها با مشکل روبرو هستیم.

کارگزار اظهار داشت: مشکل اول مرتبط با شهروندان است که در هر نقطه ای که قصد داریم سایت جدیدی را راه اندازی و نصب نماییم با ممانعت شهروندان روبرو می شویم زیرا انها گمان می کنند که این سایت ها مشکلاتی را برای زندگی انها ایجاد خواهد کرد که با توضیحات کارشناسان شرکت مخابرات مبنی بر اینکه این سایت ها تمام استاندارد های لازم را دارا می باشد و از این بابت مشکلی متوجه شهروندان نخواهد شد به تدریج متقاعد می گردند.

وی افزود: مشکل دوم مربوط به صدور مجوزها از سوی سازمان فاوای شهرداری مشهد می باشد که روند صدور مجوزهای انها بسیار کند می باشد و باعث شده است که توسعه شبکه اپراتور همراه اول در این شهر با مشکلاتی همراه گردد.

کارگزار با بیان این مطلب که روند صدور مجوزها در شهر مشهد با تمام شهرهای کشور متفاوت است، ادامه داد: شرکت مخابرات و طبیعتا اپراتور همراه اول در صورتی که تجهیزات خریداری شده در شهر مشهد مورد استفاده قرار نگیرد به دلیل نوسانات ارزی آنها را در شهر های دیگر کشور مورد استفاده قرار خواهد داد.

وی اظهار داشت: ما قادر هستیم به محض اینکه مجوز یک سایت صادر شود ظرف مدت ۴۵ روز آن را نصب و راه اندازی نماییم از این رو فقط صدور فرآیند طولانی مجوزها مانع نصب این سایت ها شده است که امیدواریم فاوای مشهد در این باره تمهیداتی را در نظر بگیرد تا شهروندان محترم قادر باشند از خدمات بهتر اپراتورها بهره مند گردند.

* سرعت صدورمجوز با میزان درخواست ما همخوانی ندارد

همچنین معاون پروژه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل نیز در این باره به قدس انلاین گفت:  آنچه که تا کنون باعث شده که سایتهای خریداری شده با سرعت مناسب نصب نشود مربوط به فرآیندهای فاوای شهرداری مشهد است که در حقیقت سرعت صدور مجوز با میزان درخواست ما به عنوان اپراتور همخوانی ندارد و این موضوع خارج از کنترل ماست.

محمد رضا منصوری افزود: اگر این مشکل حل شود ما می‌توانیم در عرض کمتر از یک سال کل این سایتها را نصب و راه اندازی کنیم. بودجه تخصیص داده شده و تجهیزات نیز خریداری شده و با پیمانکاران قرارداد نیز بسته شده است و همگی آماده کار هستند. ما قطعا تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد که در صورت رفع موانع ۱۸۰ سایت مطرح شده را در اولین فرصت نصب کنیم تا نظر مردم و دادستانی محترم تامین شود.

 *مشکل از ما نیست

اما مدیر عامل سازمان  فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد در گفتگو با قدس انلاین گفت: چنانچه اپراتورها مدارک و مستندات قانونی را ارائه کنند حداکثر ظرف مدت ۴۸ ساعت مجوز سایت های مخابراتی را صادر خواهیم کرد.

محمدجواد رجاییان در ادامه افزود: در حال حاضر، اپراتورها یک پرونده کامل و آماده برای صدور مجوز در این سازمان ندارند و تعلل خودشان در طی فرآیندهای قانونی برای صدور مجوز باعث شده است که نصب سایتها و دکل های مخابراتی در کلانشهر مشهد با تاخیر مواجه شود.

وی تصریح کرد: اپراتورها در مرحله اول اغلب با مالکان زمین هایی که سایت ها قرار است آنجا نصب شوند به توافق نمی رسند و در این مرحله زمان زیادی را از دست می دهند، به طور نمونه در محدوده بلوار سجاد که اختلال در شبکه های تلفن همراه به روایت و مراجعه شهروندان به این سازمان،   زیاد می باشد، از مدت ها است که با مالک زمینی می خواهند توافق نمایند اما تاکنون این امر محقق نشده است  .

رجاییان اظهار داشت: در مرحله بعدی اپراتورها باید تاییدیه استحکام بنا از سازمان نظام مهندسی دریافت کنند که در این گام نیز اتلاف وقت زیادی دارند.

وی تصریح کرد: همچنین نقطه ای که اپراتورها برای نصب سایت ها انتخاب می کنند باید منطبق با طرح ساماندهی دکل های مخابراتی که به تصویب شهرداری مشهد رسیده است باشد.

رجاییان ادامه داد: اینکه اپراتورها این مسیر قانونی را طی نکنند و با اینکه  مستندات لازم را ارائه نکرده، مقصر را فاوا قلمداد کنند  صحیح نمی باشد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آنتن دهی تلفن تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۸۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۹ ‌اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز شنبه ۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • پخش زنده جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ جمعه ۷‌ اردیبهشت از تلویزیون و آنلاین
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۷ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟